Dodela ugovora u okviru programa "Prva šansa"

Bez autora
Apr 08 2010

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić i direktor Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) Dejan Jovanović uručiće sutra mladim volonterima - pripravnicima i poslodavcima ugovore u okviru Programa "Prva šansa" za 2010. godinu. Cilj Programa "Prva šansa" je da se mladim ljudima, do 30 godina starosti, koji su završili srednju, višu školu ili fakultet i koji nemaju radno iskustvo, pruži šansa i mogućnost da steknu neophodno iskustvo za rad u svojoj struci, saopštilo je Ministarstvo ekonomije. NSZ je 28. januara objavila konkurs za zapošljavanje 16.000 mladih do 30 godina putem programa "Prva šansa 2010", navedeno je u saopštenju.

Dodela ugovora u okviru programa "Prva šansa"

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić i direktor Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) Dejan Jovanović uručiće sutra mladim volonterima - pripravnicima i poslodavcima ugovore u okviru Programa "Prva šansa" za 2010. godinu.

Cilj Programa "Prva šansa" je da se mladim ljudima, do 30 godina starosti, koji su završili srednju, višu školu ili fakultet i koji nemaju radno iskustvo, pruži šansa i mogućnost da steknu neophodno iskustvo za rad u svojoj struci, saopštilo je Ministarstvo ekonomije.

NSZ je 28. januara objavila konkurs za zapošljavanje 16.000 mladih do 30 godina putem programa "Prva šansa 2010", navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik