Druga faza investicije u Lavanda Sunny hotel već najesen

Bez autora
Aug 12 2020

Prva faza investicije u Lavanda Sunny hotel by Valamar na otoku Hvaru nadomak Starog Grada uspješno je završena, što je označilo početak šireg investicijskog ciklusa u objekte Helios Farosa u partnerstvu PBZ Croatia osiguranje OMF i Valamar Riviere.

U idućoj fazi najesen uložit će ukupno 43 milijuna kuna u hotelskih 179 smještajnih jedinica. Brend Sunny by Valamar preuzeo je preuređenje nekadašnjeg hotela Lavanda koji danas gostima nudi jednostavnost odmora na atraktivnim lokacijama.

Iz Valamar Rivijere kažu kako su gosti to i prepoznali s obzirom na visoku popunjenost hotela po samom otvorenju 15. srpnja, a ova investicija će, smatraju, doprinijeti repozicioniranju usluga više dodane vrijednosti i daljnjem razvoju turizma na otoku Hvaru.

Hotel se ističe moderno uređenim sobama, lobijem, kuhinjom i restoranom, dizajnom, lifestyle elementima odmora, a la carte ponudom te novim konceptom restorana i bara.

Uveli su i novu IT strukturu, implementirali HACCP sustav kontrole sigurnosti hrane i digitalni sustav upravljanja objekt, te program V Health & Safety prema zdravstvenim, sigurnosnim i ekološkim standardima. Unatoč tome što su ranije projekcije za turistički sektor zbog pandemije bile negativne, Valamar je u lipnju i srpnju otvorio 21 hotel i ljetovalište te svih 15 kampova.


Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik