Dvije velike hrvatske tvrtke ugovorile posao od 72 milijuna kuna

Bez autora
Jun 13 2019

Končar Inženjering za energetiku i transport je s HŽ Infrastrukturom ugovorio isporuku i ugradnju opreme za osiguranje 50 željezničko-cestovnih prijelaza, izvijestili su u srijedu iz Končar-KET-a napominjući da je vrijednost ugovora veća od 72 milijuna kuna. Radovi i nabava financiraju se u sklopu projekta Svjetske banke "Održive hrvatske željeznice u Europi". U sklopu ugovora Končar-KET će isporučiti uređaje za automatsko osiguranje 49 željezničko-cestovnih prijelaza i jedan pješački prijelaz koji će se instalirati na 50 lokacija u Hrvatskoj. U projekt su uz Končareva društva uključeni vanjski partneri, a ugovor obuhvaća izradu izvedbenih projekata, proizvodnju opreme, izvođenje svih radova na terenu, ispitivanje te puštanje u uporabu opreme na svim lokacijama.

Dvije velike hrvatske tvrtke ugovorile posao od 72 milijuna kunaKončar Inženjering za energetiku i transport (Končar-KET) je s HŽ Infrastrukturom ugovorio isporuku i ugradnju opreme za osiguranje 50 željezničko-cestovnih prijelaza, izvijestili su u srijedu iz Končar-KET-a napominjući da je vrijednost ugovora veća od 72 milijuna kuna.

Radovi i nabava financiraju se u sklopu projekta Svjetske banke "Održive hrvatske željeznice u Europi".

U sklopu ugovora Končar-KET će isporučiti uređaje za automatsko osiguranje 49 željezničko-cestovnih prijelaza i jedan pješački prijelaz koji će se instalirati na 50 lokacija u Hrvatskoj.

U projekt su uz Končareva društva uključeni vanjski partneri, a ugovor obuhvaća izradu izvedbenih projekata, proizvodnju opreme, izvođenje svih radova na terenu, ispitivanje te puštanje u uporabu opreme na svim lokacijama.

Dovršenje cijeloga projekta očekuje se u kolovozu 2021. godine, realizacija će se odvijati u pet etapa, a tijekom svake ugradit će se oprema na deset lokacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik