Energoprojekt Entel se povlači sa Beogradske berze

Bez autora
Sep 20 2019

Na vanrednoj sednici skupštine akcionara kompanije Energoprojekt Entel a.d. doneta je odluka o povlačenju akcija sa Beogradske berze. Kako se navodi u izveštaju sa 30. vanredne sednice skupštine ove kompanije, sednici su prisustvovali akcionari sa 422.292 glasa od ukupno 422.495 glasova. Energoprojekt Entel nastao je kao "ćerka firma" Energoprojekta 1990. godine kao nezavisno preduzeće za pružanje projektantskih i konsultantskih usluga u oblastima energetike, vodoprivrede, telekomunikacija i zaštite životne sredine. Duže od tri decenije ovo srpsko preduzeće učestvuje u različitim projektima u Srbiji, regionu, kao i zemljama Bliskog Istoka, Jordanu, Sudana, Bahreinu...

Energoprojekt Entel se povlači sa Beogradske berzeNa vanrednoj sednici skupštine akcionara kompanije Energoprojekt Entel a.d. doneta je odluka o povlačenju akcija sa Beogradske berze.

Kako se navodi u izveštaju sa 30. vanredne sednice skupštine ove kompanije, sednici su prisustvovali akcionari sa 422.292 glasa od ukupno 422.495 glasova.

Energoprojekt Entel nastao je kao "ćerka firma" Energoprojekta 1990. godine kao nezavisno preduzeće za pružanje projektantskih i konsultantskih usluga u oblastima energetike, vodoprivrede, telekomunikacija i zaštite životne sredine.

Duže od tri decenije ovo srpsko preduzeće učestvuje u različitim projektima u Srbiji, regionu, kao i zemljama Bliskog Istoka, Jordanu, Sudana, Bahreinu...

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik