Epic Games kreće da gradi kampus u Novom Sadu

Bez autora
Aug 16 2022

Kompanije "Epic Games" i "3Lateral" najavljuju početak izgradnje svog kampusa nadomak Univerzitetskog centra, u Radničkoj ulici u Novom Sadu.

Reč je o savremenom R&D centru koji podržava razvoj hardverskih i softverskih rešenja koja omogućavaju kreiranje fotorealističnih digitalnih ljudi.

Novi prostor će takođe omogućiti kompaniji "3Latera"l, kao sastavnom delu kompanije "Epic Games" da proširi svoj tim i podrži dalji rad profesionalaca koji predvode razvoj tehnologija usmerenih ka digitalizaciji čoveka i kompjuterske grafike.

Izgradnjom objekta kompanija će osnažiti svoje lokalno prisustvo, produbiti saradnju sa lokalnim ekosistemom talenata i unaprediti paletu MetaHuman proizvoda na globalnoj sceni.

Prema rečima Vladimira Mastilovića, osnivača 3Lateral-a i potpredsednika za tehnologije u oblasti digitalnih ljudi u kompaniji "Epic Games", kampus je dizajniran da bude inspirativno okruženje za pokretanje novih ideja i stimulisanje timskog rada:

Primarni cilj izgradnje kampusa bio je da negujemo aspiracije i potencijal ne samo našeg tima, već i lokalnog tehnološkog i kreativnog ekosistema. Početak izgradnje kampusa znači da smo korak bliže pretvaranju naše vizije u realnost.

Novi, multidisciplinarni radni prostor omogućiće nam da otvorimo vrata novim talentima i da zajedno sa drugim "Epic Games" timovima nastavimo da razvijamo sledeću generaciju interaktivnih iskustava u realnom vremenu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik