Er Srbija očekuje veće interesovanje za letove do Larnake

Bez autora
Sep 24 2020

Er Srbija zadržaće i tokom narednog perioda dva nedeljna leta između Beograda i Larnake, uz mogućnost povećanja kapaciteta, korišćenjem tipa aviona sa većim brojem sedišta ili uvođenjem dodatnih letova.

Imajući u vidu najavljenu odluku kiparskih vlasti da se građanima Srbije od danas, 24. septembra, dozvoli ulazak na Kipar uz negativan PCR test, srpska nacionalna avio-kompanija očekuje veće interesovanje putnika od uobičajenog za ovo doba godine. Zbog toga će Er Srbija nastaviti da do Larnake leti subotom i ponedeljkom, iako je prethodno planirano da se broj letova redukuje.
 
„Pozdravljamo odluku kiparskih vlasti pošto ona pruža idealnu priliku za sve koji žele da iskoriste jesen za zasluženi odmor. Imajući u vidu veoma prijatne dnevne temperature na Kipru, sigurni smo da će veliki broj putnika tokom oktobra posetiti ovu popularnu destinaciju u Sredozemlju“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.
 
Marek je dodao da je „Er Srbija pažljivo pratila tražnju tokom dva dana od najave u vezi sa ulaskom srpskih državljana na Kipar i da je već odlučila da uvede i treći let sledećeg četvrtka sa atraktivnijim dnevnim vremenom odlaska, umesto noćnog.“
 
Er Srbija je trenutno jedina avio-kompanija koja obavlja letove između Srbije i najtoplijeg ostrva Mediterana. Uz oko 340 sunčanih dana godišnje, Kipar predstavlja jednu od najsunčanijih zemalja u kojoj leto traje sve do polovine oktobra, što ga čini idealnom destinacijom za letovanje u ovom periodu godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik