Falkensteiner preuzeo hotel “Stara planina”

Bez autora
Sep 12 2012

Italijansko-austrijska turističko hotelska grupacija Falkensteiner preuzela je danas na 15 godina upravljenje hotelom “Stara planina” na Jabučkom ravništu. Ta grupacija se jedina javila na javni poziv za upravljanje hotelom u vlasništvu Srbije “Stara planina” koji je otvoren 25. decembra 2011. godine. Falkensteiner u čijem sastavu posluje 32 hotela u šest zemalja je na sebe preuzeo i marketing i prodaju, koja u prvoj sezoni nije bila zadovoljavajuća. Ova grupacija će upravljanjem hotelom sa četiri zvezdice na knjaževačkoj strani Stare planine ispod Babinog zuba, u narednih 15 godina ostvarivati određenu naknadu, a biće i zarade za državu po odbitku tog njihovog zarađenog dela. Falkensteiner sa kapacitetima koje ima i bazom podataka svojih klijenata koji dolaze u njihove centre, ali i sa marketinškim znanjem, privući će mnogo veći broj gostiju na Staru planinu.

Falkensteiner preuzeo hotel “Stara planina”Italijansko-austrijska turističko hotelska grupacija Falkensteiner preuzela je danas na 15 godina upravljenje hotelom “Stara planina” na Jabučkom ravništu.

Državni sekretar za turizam Goran Petković je na konferenciji za novinare kazao da se ta grupacija jedina javila na javni poziv za upravljanje hotelom u vlasništvu Srbije “Stara planina” koji je otvoren 25. decembra 2011. godine.

Falkensteiner u čijem sastavu posluje 32 hotela u šest zemalja je na sebe preuzeo i marketing i prodaju, koja u prvoj sezoni nije bila zadovoljavajuća. Ova grupacija će upravljanjem hotelom sa četiri zvezdice na knjaževačkoj strani Stare planine ispod Babinog zuba, u narednih 15 godina ostvarivati određenu naknadu, a biće i zarade za državu po odbitku tog njihovog zarađenog dela, naglasio je Petković.

Falkensteiner sa kapacitetima koje ima i bazom podataka svojih klijenata koji dolaze u njihove centre, ali i sa marketinškim znanjem, privući će mnogo veći broj gostiju na Staru planinu, dodao je on.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik