GEFCO Adria lansirao redovnu tjednu uslugu pomorskog prijevoza od Europe do Izraela preko Luke Koper

Bez autora
Jan 08 2020

GEFCO Adria, dio Grupe GEFCO koja je europski lider u automobilskoj logistici i vodeći svjetski pružatelj rješenja za multimodalne lance opskrbe, uveo je redovite tjedne isporuke tipa LCL (Less than Container Load – zbirni teret više krcatelja) svih vrsta tereta na paletama iz bilo koje europske zemlje u Izrael preko luke Koper.


GEFCO Adria već nekoliko godina organizira uslugu isporuke tipa LCL u Izrael za jednog od svojih ključnih klijenata – vodećeg svjetskog proizvođača kozmetičkih proizvoda. Razvijajući veliku stručnost i utvrđujući sigurne pozicije u tom segmentu, GEFCO Adria odsad svoja rješenja nudi širokom krugu klijenata, poduzećima iz Slovenije i Hrvatske, ali i drugih zemalja.

Unutar razvijene transportne sheme teret se prikuplja od otprematelja u Europi, a zatim grupira u skladištu GEFCO-a Adria u Ljubljani te transportira u Izrael preko luke Koper.

Pošiljke tipa LCL šalju se svake subote te stižu u Izrael u roku od devet dana. Prvi kontejneri već su isporučeni u Izrael, a planiraju se i nove pošiljke s teretom iz Njemačke, Baltika, Poljske, Češke, Mađarske i Slovačke.

„Prijevoz tipa LCL provjeren je način povoljne i isplative isporuke tereta morskim putem. S obzirom na to da se temelji na objedinjavanju tereta nekoliko klijenata u jednu pošiljku, od logističkog operatera zahtijeva se dobro razvijena mreža kupaca i dobavljača kako bi se osigurala količina s jedne strane, te kapaciteti i cijene s druge. Drago nam je što smo zahvaljujući međunarodnoj GEFCO-voj mreži uspjeli promovirati rješenje kroz luku Kopar klijentima u svim zemljama zapadne, srednje i istočne Europe", izjavila je Olga Danyliuk, glavna direktorica GEFCO-a Adria.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik