"Hifa Oil" i francuski "Total" predstavili nove proizvode

Bez autora
Dec 12 2019

"Hifa Oil", naftna kompanija, predstavila je danas lepezu proizvoda, odnosno brend Isomax, koji u svom portfoliju ima premijum gorivo, aditivirano gorivo visokih performansi i izuzetnog kvaliteta, te lepezu proizvoda ulja i maziva, odnosno svih tečnih proizvoda koji služe za održavanje automobila. Novitete je kompanija predstavila i kroz odličan filmski spot u kojem učestvuju regionalni glumci Slavko Sobin iz Hrvatske, Bojan Dimitrijević iz Srbije, Dušan Kovačević iz Crne Gore i Aleksandar Seksan iz BiH. Kenan Ahmetlić, izvršni direktor i član Uprave "Hifa Oila", kazao je da je saradnja "Hifa Oila" i francuske naftne kompanije "Total" bila neminovna, jer bh. tržište preživljava ubrzanu globalizaciju.

"Hifa Oil" i francuski "Total" predstavili nove proizvode"Hifa Oil", naftna kompanija, predstavila je danas lepezu proizvoda, odnosno brend Isomax, koji u svom portfoliju ima premijum gorivo, aditivirano gorivo visokih performansi i izuzetnog kvaliteta, te lepezu proizvoda ulja i maziva, odnosno svih tečnih proizvoda koji služe za održavanje automobila.

Novitete je kompanija predstavila i kroz odličan filmski spot u kojem učestvuju regionalni glumci Slavko Sobin iz Hrvatske, Bojan Dimitrijević iz Srbije, Dušan Kovačević iz Crne Gore i Aleksandar Seksan iz BiH.

Kenan Ahmetlić, izvršni direktor i član Uprave "Hifa Oila", kazao je da je saradnja "Hifa Oila" i francuske naftne kompanije "Total" bila neminovna, jer bh. tržište preživljava ubrzanu globalizaciju.

Ahmetlić je rekao da su proizvodi već dostupni na tržištu te da je "Hifa Oil" mjesec dana vršio tajno ispitivanje ovog brenda, što je uspješno realizovano.

"Proizvodi su od četvrtka dostupni na 14 benzinskih pumpi 'Hifa Oila', a danas će biti ponuđeni i našim poslovnim partnerima, tako da Isomax neće biti dostupan samo na 'Hifinim' benzinskim pumpama, nego i na pumpama naših poslovnih partnera i u regionu. Biće dostupan u Crnoj Gori", kazao je Ahmetlić.

Isomax, koji se proizvodi u Francuskoj, predstavlja novu generaciju aditiviranih goriva koje je prilagođeno novim standardima euro 6 motora. Ahmetlić je dodao da su prednosti Isomaxa te što značajno smanjuje emisiju štetnih gasova te vrši uštedu potrošnje goriva i daje određenu snagu.

Promociji novog brenda prisustvovali su i predstavnici "Totala" iz Slovenije i Mađarske.

Miha Osterman, iz "Total Adrije" zadužen je za prodaju aditiva na području bivše Jugoslavije.

"Prepoznali smo u 'Hifa Oilu' dobrog partnera, na kojeg se možemo osloniti na bh. tržištu", kazao je Osterman.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik