Intelligence d.o.o. postao član najprestižnije svetske asocijacije za “Mystery Shopping” - MSPA

Bez autora
Feb 26 2015

Intelligence d.o.o. je u Holandiji 26.02.2015. godine postao član najprestižnije asocijacije za “Mystery Shopping” na svetu – MSPA (Mystery Shopping Providers Association). Na ovaj način je ostvaren cilj menadžmenta da Intelligence d.o.o. postane prva i jedina srpska kompanija koja ima članstvo u MSPA-a, a u isto vreme je i korporativni član ESOMAR-a (krovne asocijacije za istraživanje tržišta i ponašanja potrošača na svetu). Članstvo u MSPA je svojevrsno priznanje kompaniji za dosadašnji rad na polju razvoja ove metode i njegove uspešne primene u praksi. Dakle, u Srbiji je moguće sprovesti najpreciznija i najsofisticiranija istraživanja tržišta i ispitivanja ponašanja potrošača, što privredi obezbeđuje ključne informacije sa domaćeg i inostranog tržišta.

Intelligence d.o.o. postao član najprestižnije svetske asocijacije za “Mystery Shopping” - MSPAIntelligence d.o.o. je u Holandiji 26.02.2015. godine postao član najprestižnije asocijacije za “Mystery Shopping” na svetu – MSPA (Mystery Shopping Providers Association).

Na ovaj način je ostvaren cilj menadžmenta da Intelligence d.o.o. postane prva i jedina srpska kompanija koja ima članstvo u MSPA-a, a u isto vreme je i korporativni član ESOMAR-a (krovne asocijacije za istraživanje tržišta i ponašanja potrošača na svetu).

Članstvo u MSPA je svojevrsno priznanje kompaniji za dosadašnji rad na polju razvoja ove metode i njegove uspešne primene u praksi. Dakle, u Srbiji je moguće sprovesti najpreciznija  i najsofisticiranija istraživanja tržišta i ispitivanja ponašanja potrošača, što privredi obezbeđuje ključne informacije sa domaćeg i inostranog tržišta.

“Mystery Shopping” je veoma atraktivan metod merenja kvaliteta usluge, performansi i iskustva u kupovini. Klijentima kompanije Intelligence d.o.o. izveštaji omogućavaju da sa jedne strane brzo i hitno reaguju ako je potrebno, a sa druge da donose dugoročne strateške odluke.

Biti “tajni kupac” je ozbiljan posao koji zahteva obuku i preciznu pripremu, ali je u isto vreme zabavan i zanimljiv.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik