Interkapital otvara podružnicu u Sloveniji

Bez autora
Sep 10 2019

Investicijsko društvo INTERKAPITAL vrijednosni papiri d.o.o. iz Zagreba, na današnjoj je sjednici Upravnog vijeća Hanfe, dobilo odobrenje za otvaranje podružnice u Republici Sloveniji i poslovanje putem vezanog zastupnika sa sjedištem iz Republike Slovenije. Osim toga, Hrvoju Buriću izdano je rješenje kojim mu se daje suglasnost za obavljanje funkcije člana uprave faktoring-društva PLUS A-FAKTOR d.o.o. iz Rijeke, na razdoblje od pet godina. Rješenje kojim se daje dozvola za obavljanje poslova distribucije osiguranja danas je odobreno Ljerki Vuk, osnivačici tvrtke PRIMUS, OBRT ZA ZASTUPANJE U OSIGURANJU te Andriji Arapoviću, osnivaču obrta za zastupanje u osiguranju VERUM.

Interkapital otvara podružnicu u SlovenijiInvesticijsko društvo INTERKAPITAL vrijednosni papiri d.o.o. iz Zagreba, na današnjoj je sjednici Upravnog vijeća Hanfe, dobilo odobrenje za otvaranje podružnice u Republici Sloveniji i poslovanje putem vezanog zastupnika sa sjedištem iz Republike Slovenije.

Osim toga, Hrvoju Buriću izdano je rješenje kojim mu se daje suglasnost za obavljanje funkcije člana uprave faktoring-društva PLUS A-FAKTOR d.o.o. iz Rijeke, na razdoblje od pet godina.

Rješenje kojim se daje dozvola za obavljanje poslova distribucije osiguranja danas je odobreno Ljerki Vuk, osnivačici tvrtke PRIMUS, OBRT ZA ZASTUPANJE U OSIGURANJU te Andriji Arapoviću, osnivaču obrta za zastupanje u osiguranju VERUM.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik