Jadran preuzeo hotele Lišanj, Horizont, Noemia i Garden Palace Resort

Bez autora
Feb 23 2020

Tvrtka Jadran Crikvenica u novu turističku sezonu ulazi ojačana za 403 sobe, izvijestili su jučer investicijsku javnost priopćenjem objavljenim na internetskoj stranici Zagrebačke burze, nakon što su potpisali ugovor o zakupu za nekoliko hotelskih objekata.

Naime, Jadran Crikvenica unajmila je četiri hotela. U Novom Vinodolskom, na period od tri godine, počevši s danom zaključenja ugovora odnosno primopredaje objekta, unajmila je hotele Lišanj i Horizont, u kojima je dobila novih 228 smještajnih jedinica.

Drugi ugovor o zakupu zaključen je za hotel Noemia u Baškoj Vodi, koji ima ukupno 63 smještajne jedinice, a u najmu Jadran Crikvenice bit će 15 godina, i to od 1. lipnja 2020.

Najveći broj soba tvrtka je dobila potpisavši ugovor o zakupu hotela Garden Palace Resort Bella Natura u Umagu, koji ima 112 soba i koji će unajmljivati deset godina od 1. travnja 2020.

Hotel Lišanj, koji je prema pisanu medija bilježio gubitke, vlasništvo je Petra Radakovića, nekadašnjeg predsjednika uprave Erste banke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik