Kompletan autoput od Niša do bugarske granice do jeseni

Bez autora
Jul 21 2019

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović održala je danas završni sastanak sa izvođačima radova i drugim učesnicima na projektu izgradnje istočnog kraka Koridora 10. Mihajlović je, na sastanku u kampu “Koridora Srbije“ u Beloj Palanci, istakla da će zajedničkim radom Vlade i tog preduzeća svi problemi na deonici biti prevaziđeni i da će istočni krak biti pušten u saobraćaj na jesen. Imali smo određenih poteškoća na ovoj deonici i verujem da u budućnosti više nećemo imati problema sa kompanijama koje izvode radove, kao što je na ovoj deonici to bio slučaj sa grčkim “Aktorom”, rekla je potpredsednica Vlade.

a jesen puštanje u saobraćaj istočnog kraka Koridora 10Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović održala je danas završni sastanak sa izvođačima radova i drugim učesnicima na projektu izgradnje istočnog kraka Koridora 10.

Mihajlović je, na sastanku u kampu “Koridora Srbije“ u Beloj Palanci, istakla da će zajedničkim radom Vlade i tog preduzeća svi problemi na deonici biti prevaziđeni i da će istočni krak biti pušten u saobraćaj na jesen.

Imali smo određenih poteškoća na ovoj deonici i verujem da u budućnosti više nećemo imati problema sa kompanijama koje izvode radove, kao što je na ovoj deonici to bio slučaj sa grčkim “Aktorom”, rekla je potpredsednica Vlade.

Ona je poručila da će pomenuta deonica auto-puta ka Bugarskoj biti puštena u saobraćaj u predviđenom roku, pri čemu je izrazila zahvalnost “Koridorima Srbije” na svemu što rade kada su investicije u pitanju.

Nastavljamo novi investicioni ciklus u oblasti infrastrukture gde će “Koridori” biti investitor na izgradnji auto-puta Niš–Merdare–Priština, najavila je Mihajlović.

Potpredsednica Vlade je iznela očekivanje da će svi lokalni putevi koji su oštećeni tokom izgradnje Koridora 10 biti popravljeni, u skladu sa ugovorenim obavezama, jer je to važno za građane Srbije koji žive u blizini tog auto-puta.

Direktor Sektora za izgradnju u “Koridorima Srbije“ Aleksandar Senić preneo je da je na završnom sastanku sa svim izvođačima i nadzornim organom dogovoreno šta ko treba da uradi da bi istočni krak tokom jeseni bio otvoren za saobraćaj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik