Krediti za pripremu turističke sezone

Bez autora
Mar 23 2010

Hrvatska poštanska banka (HPB) širi svoju ponudu namjenskih kredita za građane, te će od 1. travnja klijentima biti dostupan kratkoročni kredit za pripremu turističke sezone. Kredit je namijenjen građanima koji se bave iznajmljivanjem smještajnih ili turističkih kapaciteta, a moguće ga je realizirati u iznosu do 15.000 eura u kunskoj protuvrijednosti, pri čemu se do 50 posto odobrenog iznosa može isplatiti na račun korisnika kredita. Iznosi do 7000 eura klijentima su dostupni bez jamaca, a kod većih iznosa instrumente osiguranja klijenti biraju prema mogućnostima. Osim jamaca, kao instrumenti osiguranja mogu se koristiti namjenski depozit, polica životnog osiguranja, riziko-polica ili udjeli u fondovima HPB-Investa. Rok otplate kredita je do 24 mjeseca, a korisnici mogu odabrati hoće li rate plaćati mjesečno, tromjesečno, polugodišnje ili godišnje. Kamatna stopa na kredit iznosi 8,49 posto na godinu (EKS od 10,11 posto), a banka klijentima nudi ostvarenje niže naknade za obradu kreditnog zahtjeva, ovisno o korištenju ostalih proizvoda iz ponude banke.

Krediti za pripremu turističke sezoneHrvatska poštanska banka (HPB) širi svoju ponudu namjenskih kredita za građane, te će od 1. travnja klijentima biti dostupan kratkoročni kredit za pripremu turističke sezone, izvijestili su iz te banke.

Kredit je namijenjen građanima koji se bave iznajmljivanjem smještajnih ili turističkih kapaciteta, a moguće ga je realizirati u iznosu do 15.000 eura u kunskoj protuvrijednosti, pri čemu se do 50 posto odobrenog iznosa može isplatiti na račun korisnika kredita. Iznosi do 7000 eura klijentima su dostupni bez jamaca, a kod većih iznosa instrumente osiguranja klijenti biraju prema mogućnostima. Osim jamaca, kao instrumenti osiguranja mogu se koristiti namjenski depozit, polica životnog osiguranja, riziko-polica ili udjeli u fondovima HPB-Investa.

Rok otplate kredita je do 24 mjeseca, a korisnici mogu odabrati hoće li rate plaćati mjesečno, tromjesečno, polugodišnje ili godišnje.

Kamatna stopa na kredit iznosi 8,49 posto na godinu (EKS od 10,11 posto), a banka klijentima nudi ostvarenje niže naknade za obradu kreditnog zahtjeva, ovisno o korištenju ostalih proizvoda iz ponude banke, navodi se u priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik