Lepa Brena i Saša Popović prodali preostale akcije "Grand produkcije"

Bez autora
Nov 19 2019

Lepa Brena i Saša Popović prodali su ostatak od 49 procenata "Grand produkcije" kompaniji "Junajted medija“, koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 odsto. Kako prenose mediji, Brena i Saša su navodno zaradili još 15 miliona evra, koliko su inkasirali i pre pet godina. Celokupna transakcija kupoprodaje biće završena do kraja ove godine, što znači da će od 2020. u Agenciji za privredne registre imena osnivača i suvlasnika "Granda“ biti izbrisana. Sašin udeo u vlasničkoj strukturi "Grand produkcije" bio je 24 odsto, pa će mu stoga pripasti 7.350.000 evra, dok je Brena posedovala 25 procenata i ona će biti bogatija za 7.650.000 evra, navodi se u informaciji. Popović će, kako se dodaje, nastaviti da radi postojeće emisije, samo kao kreativni autor, producent, i to za platu.

Lepa Brena i Saša Popović prodali preostale akcije Lepa Brena i Saša Popović prodali su ostatak od 49 procenata "Grand produkcije" kompaniji "Junajted medija“, koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 odsto.

Kako prenose beogradski mediji, Brena i Saša su navodno zaradili još 15 miliona evra, koliko su inkasirali i pre pet godina.

Celokupna transakcija kupoprodaje biće završena do kraja ove godine, što znači da će od 2020. u Agenciji za privredne registre imena osnivača i suvlasnika "Granda“ biti izbrisana.

Sašin udeo u vlasničkoj strukturi "Grand produkcije" bio je 24 odsto, pa će mu stoga pripasti 7.350.000 evra, dok je Brena posedovala 25 procenata i ona će biti bogatija za 7.650.000 evra, navodi se u informaciji. Popović će, kako se dodaje, nastaviti da radi postojeće emisije, samo kao kreativni autor, producent, i to za platu, tvrdi list.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik