Mercator otvara prvu prodavaonicu bez radnika

Bez autora
Nov 14 2019

Najveći trgovac u regiji koji se može pohvaliti najvećim dosegom kupaca svojim karticama vjernosti, uskoro bi se mogao pohvaliti prvom pametnom ili tzv. pop up trgovinom poput najvećih svjetskih trgovačkih lanaca kao što su Tesco, Sainsbury's, Carrefour, Walmart... Razvijamo uzbudljiva rješenja. Slijedeći model iz inozemstva, uskoro ćemo uspostaviti testnu pop-up trgovinu u kojoj se moći kupovati bez prisustva prodavača. Ovo je mobilna trgovina za prolaznike i sve one koji žele novo iskustvo kupovine: nadzor ulaza/izlaza, elektronski cjenovnik, blagajne samoposluživanja za plaćanje karticama, virtualni asistent za pomoć u kupovini i slično, rekla je Kristina Gregorc, pomoćnica predsjednika Mercatora Tomislava Čizmića.

Mercator otvara prvu prodavaonicu bez radnikaNajveći trgovac u regiji koji se može pohvaliti najvećim dosegom kupaca svojim karticama vjernosti (1,8 milijuna), uskoro bi se mogao pohvaliti prvom pametnom ili tzv. pop up trgovinom poput najvećih svjetskih trgovačkih lanaca kao što su Tesco, Sainsbury's, Carrefour, Walmart...

"Razvijamo uzbudljiva rješenja. Slijedeći model iz inozemstva, uskoro ćemo uspostaviti testnu pop-up trgovinu u kojoj se moći kupovati bez prisustva prodavača. Ovo je mobilna trgovina za prolaznike i sve one koji žele novo iskustvo kupovine: nadzor ulaza/izlaza, elektronski cjenovnik, blagajne samoposluživanja za plaćanje karticama, virtualni asistent za pomoć u kupovini i slično", rekla je Kristina Gregorc, pomoćnica predsjednika Mercatora Tomislava Čizmića za ljubljanski list Delo.

Mercator je ranije uspostavio mrežu tik tak blagajni, gdje kupci sami skeniraju i plaćaju robu ili usluge, odnosno samoposlužujućih blagajni gdje kupci mogu platiti karticama.

Istovremeno, jedini je trgovac u Sloveniji koji ima vlastiti M-pay mobilni novčanik, koji uključuje sve prednosti Pika kartica, ali i pruža jednostavan pregled kupovine, prenosi Indikator.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik