Na prodaju 22 kompleksa Vojske Srbije

Bez autora
May 19 2019

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju 22 vojna kompleksa i osam poslovnih prostora koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije. Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju 22 vojna kompleksa i osam poslovnih prostora koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije. Na spisku su klub vojske u Beloj Crkvi, skladište Sajmište u Mladenovcu, kompleks Sremčica u opštini Čukarica, vežbalište Kličevac u Valjevu, skladišta Grkljan u Zaječaru, kasarna Dobočas u Irigu, skladište Vila Katarina u Knjaževcu, strelište Iline vode u Kragujevcu kao i skladište Mira u Leskovcu. Prodaju se i skladišta Medoševac u Nišu i Vinarce u Leskovcu, kompleksi Alibegovac-Karagač i Mišeluk - Gornja Kamenica u Novom Sadu, kao i kompleks Bukovac u Petrovaradinu i skladište Paragovo u Novom Sadu.

Na prodaju 22 kompleksa Vojske SrbijeRepublička direkcija za imovinu oglasila je prodaju 22 vojna kompleksa i osam poslovnih prostora koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije.

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju 22 vojna kompleksa i osam poslovnih prostora koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije.

Na spisku su klub vojske u Beloj Crkvi, skladište Sajmište u Mladenovcu, kompleks Sremčica u opštini Čukarica, vežbalište Kličevac u Valjevu, skladišta Grkljan u Zaječaru, kasarna Dobočas u Irigu, skladište Vila Katarina u Knjaževcu, strelište Iline vode u Kragujevcu kao i skladište Mira u Leskovcu.

Prodaju se i skladišta Medoševac u Nišu i Vinarce u Leskovcu, kompleksi Alibegovac-Karagač i Mišeluk - Gornja Kamenica u Novom Sadu, kao i kompleks Bukovac u Petrovaradinu i skladište Paragovo u Novom Sadu.

Ponuđeni su i skladište Ćirikovac u Požarevcu, kompleks u Petrovcu na Mlavi, skladište Barice u Raškoj, vežbalište Šikara u Somboru, kao i vojni kompleksi Stanišin rid i Vlasina u Staroj Pazovi i kasarna u Staroj Pazovi.

Prodaje se i osam poslovnih prostora, po četiri u Beogradu i Novom Beogradu.

Ponuđena imovina prodaje se u viđenom stanju i kao jedinstvene celine bez prava kupaca na reklamaciju, a rok za podnošenje pisanih ponuda je 15 dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik