Navip prodaje mašine i opremu za proizvodnju vina i nekretnine

Bez autora
Nov 14 2019

Navip u stečaju ponudio je na prodaju pokretnu i nepokretnu imovinu čija je procenjena vrednost veća od 60 miliona dinara. Kupac se traži za mašine i opremu za proizvodnju vina i punjenje boca koja je procenjenja na 32,1 milion dinara, kao i za opremu koja služi za filtraciju, pripremu i odležavanja vina odnosno pomoćnu opremu procenjenu na 21,5 miliona dinara. Navip u stečaju kao poslovnu celinu prodaje i šest objekata na području Petrovaradina čija je ukupna površina veća od 300 kvadratnih metara a procenjena vrednost 7,2 miliona dinara. Javno nadmetanje za imovinu Navipa zakazano je za 16. decembar.

Navip prodaje mašine i opremu za proizvodnju vina i nekretnineNavip u stečaju ponudio je na prodaju pokretnu i nepokretnu imovinu čija je procenjena vrednost veća od 60 miliona dinara, objavljeno je danas.

Kupac se traži za mašine i opremu za proizvodnju vina i punjenje boca koja je procenjenja na 32,1 milion dinara, kao i za opremu koja služi za filtraciju, pripremu i odležavanja vina odnosno pomoćnu opremu procenjenu na 21,5 miliona dinara.

Navip u stečaju kao poslovnu celinu prodaje i šest objekata na području Petrovaradina čija je ukupna površina veća od 300 kvadratnih metara a procenjena vrednost 7,2 miliona dinara.

Javno nadmetanje za imovinu Navipa zakazano je za 16. decembar.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik