Neposredna pogodba: Manastir kupio deo imovine "Javora"

Bez autora
Sep 20 2019

Srpski pravoslavni manastir Svetih Arhangela kupio je deo imovine "Javora". Hram iz Kovilja kod Ivanjice novi je vlasnik dela nepokretne imovine preduzeća za proizvodnju konfekcije "Javor". Imovina Javora u stečaju koju je manastir kupio bila je procenjena na 6,5 miliona dinara, a prodata je za 1,3 miliona dinara, objavljeno je na portalu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika. Ovaj deo nepokretne imovine "Javora" prodat je neposrednom pogodbom bez oglašavanja, a saglasnost na cenu dao je Odbor poverilaca stečajnog dužnika.

Neposredna pogodba: Manastir kupio deo imovine "Javora"Srpski pravoslavni manastir Svetih Arhangela kupio je deo imovine "Javora". Hram iz Kovilja kod Ivanjice novi je vlasnik dela nepokretne imovine preduzeća za proizvodnju konfekcije "Javor".

Imovina Javora u stečaju koju je manastir kupio bila je procenjena na 6,5 miliona dinara, a prodata je za 1,3 miliona dinara, objavljeno je na portalu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Kako se navodi, ovaj deo nepokretne imovine "Javora" prodat je neposrednom pogodbom bez oglašavanja, a saglasnost na cenu dao je Odbor poverilaca stečajnog dužnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik