Novokneževačka "Lepenka" na prodaji - procenjena vrednost 650 miliona dinara

Fabrika papira i ambalaže "Lepenka" u stečaju, čija je procenjena vrednost 650,2 miliona dinara, ponuđena je na prodaju, navodi se u oglasu koji je objavio stečajni upravnik. Novokneževačka "Lepenka" se prodaje kao pravno lice, a njenu najznačajniju imovinu čine fabrički kompleks od više objekata, nekoliko građevinskih parcela, zemljište na potesu Bankin rit i Ribnjak, kao i oprema, učešće u kapitalu drugih pravnih lica i obrtna imovina."Lepenka" u stečaju se prodaje prvi put, i to javnim prikupljanjem ponuda a depozit za učešće je 130 miliona dinara. Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 21. oktobar a za isti dan zakazano je i njihovo otvaranje.

Novokneževačka "Lepenka" na prodaji - procenjena vrednost 650 miliona dinaraFabrika papira i ambalaže "Lepenka" u stečaju, čija je procenjena vrednost 650,2 miliona dinara, ponuđena je na prodaju, navodi se u oglasu koji je objavio stečajni upravnik.

Novokneževačka "Lepenka" se prodaje kao pravno lice, a njenu najznačajniju imovinu čine fabrički kompleks od više objekata, nekoliko građevinskih parcela, zemljište na potesu Bankin rit i Ribnjak, kao i oprema, učešće u kapitalu drugih pravnih lica i obrtna imovina.

"Lepenka" u stečaju se prodaje prvi put, i to javnim prikupljanjem ponuda a depozit za učešće je 130 miliona dinara.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 21. oktobar a za isti dan zakazano je i njihovo otvaranje.

Delatnost ove kompanije je proizvodnja talasastog papira i kartona, kao i ambalaže od tih materijala, a u stečaju je od juna 2017. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik