Otvaranje Sv.Stefana 1. jula

Bez autora
Mar 23 2010

Grad hotel Sveti Stefan, nakon trogodišnje pauze zbog obimne rekonstrukcije, biće otvoren za goste 1. jula. Dolazak prvih gostiju očekuje se 1. jula, a svečano otvaranje planirano je za 4. septembar. Restis grupa je od singapurske kompanije Aman rizorts, kao prethodnog zakupca na 30 godina, preuzela investiranje i rekonstrukciju poznatog ljetovališta. Osim rekonstrukcije Svetog Stefana, Restis grupa je preuzela i realizaciju projekta izgradnje novog hotela Kraljičina plaža u Miločeru, koji će prema planu imati 120 soba i apartmana.

Otvaranje Sv.Stefana 1. julaGrad hotel Sveti Stefan, nakon trogodišnje pauze zbog obimne rekonstrukcije, biće otvoren za goste 1. jula, saopšteno je agenciji Mina-business iz Restis grupe.

Iz grčke kompanije su kazali da se dolazak prvih gostiju očekuje 1. jula, dok je svečano otvaranje planirano za 4. septembar.

Restis grupa je od singapurske kompanije Aman rizorts, kao prethodnog zakupca na 30 godina, preuzela investiranje i rekonstrukciju poznatog ljetovališta.

Osim rekonstrukcije Svetog Stefana, Restis grupa je preuzela i realizaciju projekta izgradnje novog hotela Kraljičina plaža u Miločeru, koji će prema planu imati 120 soba i apartmana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik