Paypal napokon i u Bosni i Hercegovini!

Bez autora
Dec 18 2011

Najpopularniji servis za internet plaćanje PayPal proširio je listu država u kojima možete koristiti njegove usluge. Među 87 novih država nalazi se i Bosna i Hercegovina. Iako još nećemo moći primati novac putem PayPala, od danas ćemo barem moći kupovati na internetu ili slati novac, jer većina poznatih internet prodavnica, kao npr. eBay, koristi ovaj način naplaćivanja. PayPal je jedan od najpopularnijih i najsigurnosnijih načina bankovnog transfera na svijetu, a od danas je prisutan u čak 190 država širom svijeta. Također od danas je Paypal dostupan i na drugim jezicima osim engleskog i to na španskom, francuskom i kineskom. Oduševljeni su što su proširili njihove usluge na 190 tržišta širom svijeta i predstavili nove tri jezičke varijante PayPal.coma.

Paypal napokon i u Bosni i Hercegovini!Najpopularniji servis za internet plaćanje PayPal proširio je listu država u kojima možete koristiti njegove usluge. Među 87 novih država nalazi se i Bosna i Hercegovina.

Iako još nećemo moći primati novac putem PayPala, od danas ćemo barem moći kupovati na internetu ili slati novac, jer većina poznatih internet prodavnica, kao npr. eBay, koristi ovaj način naplaćivanja, prenosi sarajevo-x.

PayPal je jedan od najpopularnijih i najsigurnosnijih načina bankovnog transfera na svijetu, a od danas je prisutan u čak 190 država širom svijeta. Također od danas je Paypal dostupan i na drugim jezicima osim engleskog i to na španskom, francuskom i kineskom.

"Oduševljeni smo što smo proširili naše usluge na 190 tržišta širom svijeta i predstavili nove tri jezičke varijante PayPal.coma", izjavila je Dana Stadler, podpredsjednica PayPala.

Nadamo se da će PayPal uskoro omogućiti i primanje novca za građane Bosne i Hercegovine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik