Pevex počeo suradnju s maloprodajnom grupacijom EXPERT

Bez autora
Feb 25 2020

Osim što je tvrtka PEVEC prije nešto više od godinu dana postala članica međunarodnog udruženja A.R.E.N.A. čime je potrošačima omogućila kvalitetnije i jeftinije proizvode iz „uradi sam“ segmenta, prošli tjedan, uz novi logo PEVEX, tvrtka je započela novu međunarodnu suradnju i to s maloprodajnom grupacijom EXPERT.

Riječ je o jednom od najvećih lanaca trgovina tehničkom robom široke potrošnje, s pedesetogodišnjim postojanjem, rasprostranjenim u 22 države u više od 4.000 trgovina čija godišnja prodaja doseže iznos od 16 milijardi eura.

Ugovor o suradnji potpisali su predsjednik Uprave Expert International GmbH Dieter Mathys i Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca.

„Kada vam je povjerena uloga ozbiljnog partnera koji će svojim snažnim strateškim pristupom koristiti "know-how" i brand EXPERT, grupacije za koju brojke govore same za sebe, i tako potrošačima na hrvatskom tržištu osigurati širu i povoljniju ponudu bijele tehnike i multimedijskog asortimana kao što su televizori, telefonija, informatički, audio, video uređaji i dr., ne preostaje ništa drugo, nego je sa zadovoljstvom prihvatiti.“ – izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik