Podnete tri ponude za kupovinu akcija Komercijalne banke

Bez autora
Dec 17 2019

Ministarstvo finansija Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su u roku previđenom javnim pozivom, podnete tri obavezujuće ponude u procesu tenderske prodaje akcija Komercijalne banke a.d. Beograd, koje su u neposrednom vlasništvu Republike Srbije. Tenderska komisija Ministarstva finansija je na današnjoj sednici otvorila prispele ponude, u prisustvu ponuđača koji su ih podneli u drugoj fazi tenderskog postupka. Predmet današnje sednice i javnog otvaranja prispelih obavezujućih ponuda je da se konstatuje njihova blagovremenost, kao i potpunost – odnosno da ponude sadrže sve neophodne elemente propisane u ovoj fazi tenderskog postupka. Radi transparentnosti procesa, ovlašćeni predstavnici svih ponuđača koji su dostavili obavezujuće ponude, pozvani su da prisustvuju otvaranju.

Podnete tri ponude za kupovinu akcija Komercijalne bankeMinistarstvo finansija Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su u roku previđenom javnim pozivom, podnete tri obavezujuće ponude u procesu tenderske prodaje akcija Komercijalne banke a.d. Beograd, koje su u neposrednom vlasništvu Republike Srbije.

Tenderska komisija Ministarstva finansija je na današnjoj sednici otvorila prispele ponude, u prisustvu ponuđača koji su ih podneli u drugoj fazi tenderskog postupka.

Predmet današnje sednice i javnog otvaranja prispelih obavezujućih ponuda je da se konstatuje njihova blagovremenost, kao i potpunost – odnosno da ponude sadrže sve neophodne elemente propisane u ovoj fazi tenderskog postupka.

Radi transparentnosti procesa, ovlašćeni predstavnici svih ponuđača koji su dostavili obavezujuće ponude, pozvani su da prisustvuju otvaranju.

Tenderska komisija je konstatovala da su u roku predviđenom tenderskom dokumentacijom prispele tri ponude, koje su otvorene, pri čemu je konstatovano da su kompletne, odnosno da sadrže elemente predviđene tenderskom dokumentacijom za drugu, obavezujuću fazu tenderskog postupka.

U narednim danima, Ministarstvo će, uz asistenciju finansijskog savetnika, izvršiti analizu i ocenu pravovremeno dostavljenih obavezujućih ponuda, radi rangiranja istih.

Kvalifikovani ponuđači će biti obavešteni o rang-listi, a podnosiocu najbolje rangirane ponude istovremeno će biti dostavljen i poziv da pristupi pregovorima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik