Pogon za termički tretman otpada biće završen u decembru 2019.

Bez autora
Oct 08 2019

"Remondis Medison" završiće u decembru 2019. godine u Zrenjaninu postrojenje za termički tretman opasnog i bezopasnog otpada, koje je prvo ove vrste u Srbiji. To je najavio Bojan Sudarev, izvršni direktor kompanije, na panelu Ekologija i otpad kao resurs, održanom na Sajmu ekologije u Novom Sadu. Sudarev je naveo da je vrednost ovog pogona 1,6 miliona evra i da je reč o postrojenju kapaciteta do 1.300 tona godišnje. Postrojenje je namenjeno za zbrinjavanje i opasnog i neopasnog otpada, a naš fokus će biti na farmaceutskom otpadu iz industrije i zdravstva, rekao je Sudarev.

Pogon za termički tretman otpada biće završen u decembru 2019."Remondis Medison" završiće u decembru 2019. godine u Zrenjaninu postrojenje za termički tretman opasnog i bezopasnog otpada, koje je prvo ove vrste u Srbiji.

To je najavio Bojan Sudarev, izvršni direktor kompanije, na panelu Ekologija i otpad kao resurs, održanom na Sajmu ekologije u Novom Sadu, objavljeno je na sajtu Recikleri Srbije.

Sudarev je naveo da je vrednost ovog pogona 1,6 miliona evra i da je reč o postrojenju kapaciteta do 1.300 tona godišnje.

"Postrojenje je namenjeno za zbrinjavanje i opasnog i neopasnog otpada, a naš fokus će biti na farmaceutskom otpadu iz industrije i zdravstva", rekao je Sudarev, prenosi portal E-kapija.

Remondis Medison je multinacionalna kompanija, osnovana 2009. godine u Zrenjaninu. Usko je profilisana za pružanje kompletnih usluga u upravljanju otpadom iz humane i veterinarske medicine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik