Posle šest godina avion ''Er Fransa'' sleteo na "Nikolu Teslu"

Bez autora
Apr 01 2019

Posle šest godina pauze avioni Er Fransa vratili su se na beogradski aerodrom, a prvi avion ''Er Fransa'' iz Pariza sleteo je u ponedeljak u 14.35 minuta na aerodrom ''Nikola Tesla'' u Beogradu. Ubuduće će na relaciji Beograd-Pariz svakodnevno leteti jedan avion koji direktno povezuje Aerodrom ''Nikola Tesla'' sa Aerodroma ''Ssarl de Gol'' u Parizu. Linija za Beograd će svakodnevno kretati sa Aerodroma ''Ssarl de Gol'' u 12.20 časova, a sletaće u Beograd u 14.35 časova. Let iz Beograda za Pariz polazi u 15.25 časova, a predviđeno je da stiže u francusku prestonicu u 17.55 časova.

Posle šest godina avion ''Er Fransa'' sleteo na "Nikolu Teslu"Posle šest godina pauze avioni Er Fransa vratili su se na beogradski aerodrom, a prvi avion ''Er Fransa'' iz Pariza sleteo je u ponedeljak u 14.35 minuta na aerodrom ''Nikola Tesla'' u Beogradu.

Ubuduće će na relaciji Beograd-Pariz svakodnevno leteti jedan avion koji direktno povezuje Aerodrom ''Nikola Tesla'' sa Aerodroma ''Ssarl de Gol'' u Parizu.

Linija za Beograd će svakodnevno kretati sa Aerodroma ''Ssarl de Gol'' u 12.20 časova, a sletaće u Beograd u 14.35 časova. Let iz Beograda za Pariz polazi u 15.25 časova, a predviđeno je da stiže u francusku prestonicu u 17.55 časova.

Na ovoj liniji saobraćaju avioni tipa ''Erbas'' A319 i A320. Sletanje aviona posle šest godina pauze obelezeno je presecanjem vrpce i vodenim topovima.

Od ponedeljka se avio-karte mogu kupiti po ceni od 198 evra u koju su uključene sve takse.

Zahvaljujući saradnji avio-kompanija Er Frans i Er Srbija putnici će imati na raspolaganju 21 let nedeljno između Beograda i Pariza - od čega je 14 letova Er Srbije, a sedam Er Fransa.

Na svečanoj inauguracionoj ceremoniji koja se na aerodromu ''Nikola Tesla'' organizuje povodom ponovnog uspostavljanja direktne aviolinije Beograd-Pariz, govoriće generalni direktor Air France - KLM za Alpe, Balkan i Centralnu Evropu Tajs Komen, ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni i generalni direktor aerodroma "Nikola Tesla" Nikola Brus.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik