Pošta Slovenije preuzima Intereuropu iz Dobanovac

Bez autora
Nov 14 2019

Pošta Slovenije iz Maribora želi da preuzme AD Intereuropu iz Dobanovaca, koje se bavi logističkim uslugama, objavljeno je danas. Kako je navedeno, Pošta Slovenije zajednički deluje sa koparskim Intereuropa globalnim logističkim servisom, čiji je većinski vlasnik. Koparska Intereuropa već poseduje 73,6 odsto akcija dobanovačke firme, pa se ponuda za preuzimanje odnosi na preostalih 26,3 odsto, odnosno 5.032 akcije. Pošta Slovenije će u roku od 15 radnih dana objaviti konkretnu ponudu za preuzimanje - kupovinu akcija Intereurope iz Dobanovaca. Prema jučerašnjim podacima akcije dobanovačke firme na Beogradskoj berzi vredele su 43,3 hiljade dinara.

Pošta Slovenije preuzima Intereuropu iz DobanovacPošta Slovenije iz Maribora želi da preuzme AD Intereuropu iz Dobanovaca, koje se bavi logističkim uslugama, objavljeno je danas.

Kako je navedeno, Pošta Slovenije zajednički deluje sa koparskim Intereuropa globalnim logističkim servisom, čiji je većinski vlasnik.

Koparska Intereuropa već poseduje 73,6 odsto akcija dobanovačke firme, pa se ponuda za preuzimanje odnosi na preostalih 26,3 odsto, odnosno 5.032 akcije.

Pošta Slovenije će u roku od 15 radnih dana objaviti konkretnu ponudu za preuzimanje - kupovinu akcija Intereurope iz Dobanovaca.

Prema jučerašnjim podacima akcije dobanovačke firme na Beogradskoj berzi vredele su 43,3 hiljade dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik