Potpisano evropsko partnerstvo KEP i Opštine Kikinda

Bez autora
Apr 25 2010

U petak je u Kikindi potpisan Sporazum o saradnji Kancelarije za evropske poslove i Opštine Kikinda. On se bazira na unapređenju saradnje na jačanju procesa regionalizacije u našoj zemlji, kreiranju evropskih projekata, promociji ekonomskih i administrativnih kapaciteta u zemlji, planiranju, praćenju i unapređenju institucionalnih kapaciteta saglasno potrebama pridruživanja Evropskoj uniji, usklađivanju procesa obrazovanja administracije. Posebna pažnja biće usmerena na usklađivanje programa, projekata i aktivnosti u oblasti lokalnog i regionalnog razvoja i promociju zajedničkih evropskih vrednosti i ideja.

Potpisano evropsko partnerstvo KEP i Opštine KikindaU petak je u Kikindi potpisan Sporazum o saradnji Kancelarije za evropske poslove i Opštine Kikinda.

Ovaj memorandum su potpisali Predrag Novikov, direktor KEP i Ilija Vojinović, predsednik opštine Kikinda.

On se bazira na unapređenju saradnje na jačanju procesa regionalizacije u našoj zemlji, kreiranju evropskih projekata, promociji ekonomskih i administrativnih kapaciteta u zemlji, planiranju, praćenju i unapređenju institucionalnih kapaciteta saglasno potrebama pridruživanja Evropskoj uniji, usklađivanju procesa obrazovanja administracije.

Posebna pažnja biće usmerena na usklađivanje programa, projekata i aktivnosti u oblasti lokalnog i regionalnog razvoja i promociju zajedničkih evropskih vrednosti i ideja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik