Prodaje se firma "Beta-23" u stečaju

Bez autora
Oct 31 2019

Prodaja pravnog lica firme "Beta-23" u stečaju ponuđena je po početnoj ceni od 2,26 milijardi dinara, objavljeno je danas. Najvažnija imovina ove firme je poslovni prostor u izgradnji u Ulici antifašističke borbe u Beogradu, čija je neto izmerena površina 50.977 kvadratnih metara. Ova neizgrađena višespratnica ima izlaz na heliodrom. U oglasu se dodaje i da se pred Privrednim sudom vodi parnični postupak po tužbi Radomira Živanića protiv firme "Beta-23" i "Verano motorsa". Prodaja ove firme biće obavljena kroz javno nadmetanje koje je zakazano za 2. decembar. Depozit za učešće na javnom nadmetanju iznosi 906 miliona dinara.

Prodaje se firma čiji je poslovni prostor u izgradnji višespratnica od 50.977 kvadrataProdaja pravnog lica firme "Beta-23" u stečaju ponuđena je po početnoj ceni od 2,26 milijardi dinara, objavljeno je danas.

Najvažnija imovina ove firme je poslovni prostor u izgradnji u Ulici antifašističke borbe u Beogradu, čija je neto izmerena površina 50.977 kvadratnih metara.

Kako se navodi, ova neizgrađena višespratnica ima izlaz na heliodrom.  U oglasu se dodaje i da se pred Privrednim sudom vodi parnični postupak po tužbi Radomira Živanića protiv firme "Beta-23" i "Verano motorsa".

Prodaja ove firme biće obavljena kroz javno nadmetanje koje je zakazano za 2. decembar. Depozit za učešće na javnom nadmetanju iznosi 906 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik