Prodaju se stanovi i slike SIM Osiguranja u stečaju

Bez autora
Dec 02 2019

Imovinu SIM Osiguranja u stečaju čiji su najvredniji deo 11 stanova u Beogradu procenjenih na 985.000 evra, ponudila je Agencija za osiguranje depozita. Stanovi su u nezavršenom stambeno-poslovnom objektu u Skenderbegovoj ulici, površine su im od 48 do 136 kvadratnih metara, a ukupna površina je 1.170 kvadrata. Na prodaju su ponuđene i umetničke slike Olje Ivanjicki, Jelene Popovič i Joanela Popovića, kao i njiva 8. klase u Ježevici kod Čačka. Imovina SIM Osiguranja u stečaju prodaje se neposrednom pogodbom uz prikupljanje poboljšanih pisanih ponuda elektronskim putem što je zakazano za 30. decembar.

Prodaju se stanovi i slike SIM Osiguranja u stečajuImovinu SIM Osiguranja u stečaju čiji su najvredniji deo 11 stanova u Beogradu procenjenih na 985.000 evra, ponudila je Agencija za osiguranje depozita.

Stanovi su u nezavršenom stambeno-poslovnom objektu u Skenderbegovoj ulici, površine su im od 48 do 136 kvadratnih metara, a ukupna površina je 1.170 kvadrata.

Na prodaju su ponuđene i umetničke slike Olje Ivanjicki, Jelene Popovič i Joanela Popovića, kao i njiva 8. klase u Ježevici kod Čačka.

Imovina SIM Osiguranja u stečaju prodaje se neposrednom pogodbom uz prikupljanje poboljšanih pisanih ponuda elektronskim putem što je zakazano za 30. decembar.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik