Prodati hoteli „Podrinje” i „Gučevo” u Banji Koviljači

Bez autora
May 16 2019

Hoteli „Podrinje” i „Gučevo” vlasništvo HTP „Banja Koviljača” prodati su firmama iz Hong Konga i Loznice, objavila je Agencija za licenciranja stečajnih upravnika. Novi vlasnik hotela „Podrinje” za 109 miliona dinara postala je kompanija „Long glori trejding limitid” iz Hong Konga, dok je DOO „Infofin” iz Loznice za 60 miliona dinara postao vlasnik hotela „Gučevo”. „Podrinje” je prodato po dvostruko većoj od početne cene, a cena „Gučeva” je tri puta veća od početne. Hotel „Podrinje” je na četiri etaže, površine 4,7 hiljada metara kvadratnih, dok je „Gučevo” objekat na pet nivoa sa ukupno 2,3 hiljade metara kvadratnih površine.

Prodati hoteli „Podrinje” i „Gučevo” u Banji KoviljačiHoteli „Podrinje” i „Gučevo” vlasništvo HTP „Banja Koviljača” prodati su firmama iz Hong Konga i Loznice, objavila je Agencija za licenciranja stečajnih upravnika (ALS).

Novi vlasnik hotela „Podrinje” za 109 miliona dinara postala je kompanija „Long glori trejding limitid” iz Hong Konga, dok je DOO „Infofin” iz Loznice za 60 miliona dinara postao vlasnik hotela „Gučevo”.

„Podrinje” je prodato po dvostruko većoj od početne cene, a cena „Gučeva” je tri puta veća od početne, prenosi Tanjug.

Hotel „Podrinje” je na četiri etaže, površine 4,7 hiljada metara kvadratnih, dok je „Gučevo” objekat na pet nivoa sa ukupno 2,3 hiljade metara kvadratnih površine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik