Propala prodaja: Niko ne želi nekada najveću fabriku hrane

Bez autora
Jun 12 2019

Preduzeće za preradu i promet voća, povrća i mesa "Budimka" AD u stečaju iz Požege nije prodata. Javno nadmetanje je proglašeno za neuspešno jer nije bilo zainteresovanih koji bi uplatili depozit, objavljeno je na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika. "Budimka" u stečaju je prodavana prvi put, a početna cena je bila 560 miliona dinara. Preduzeće je prodavano u dve celine, od kojih veću, čija je početna cena bila 531 milion dinara, čine firma s proizvodnim kompleksom za preradu voća i povrća, klanica i poslovni prostori u Požegi. Početna cena druge celine, koju čine objekti i zemljište na farmi za tov junadi u Zdravčićima, bila je 29 miliona dinara.

Propala prodaja: Niko ne želi nekada najveću fabriku hranePreduzeće za preradu i promet voća, povrća i mesa "Budimka" AD u stečaju iz Požege nije prodata. Javno nadmetanje je proglašeno za neuspešno jer nije bilo zainteresovanih koji bi uplatili depozit, objavljeno je na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU).

"Budimka" u stečaju je prodavana prvi put, a početna cena je bila 560 miliona dinara.

 Preduzeće je prodavano u dve celine, od kojih veću, čija je početna cena bila 531 milion dinara, čine firma s proizvodnim kompleksom za preradu voća i povrća, klanica i poslovni prostori u Požegi.

Početna cena druge celine, koju čine objekti i zemljište na farmi za tov junadi u Zdravčićima, bila je 29 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik