Slovenski GoCrypto ulazi na tajlandsko tržište

Bez autora
Jan 27 2021

GoCrypto, platforma za platni promet koju je stvorila slovenska kompanija Eligma, stekla je prve korisnike na Tajlandu, objavila je kompanija u blogu.

Eligma, koja je Sloveniju već pretvorila u svjetskog lidera po broju fizičkih lokacija koje prihvaćaju plaćanja kriptovalutama, sada teži međunarodnoj ekspanziji. Već je prisutna u Africi i Južnoj Americi, kao i u nekoliko evropskih zemalja.

Među prodajnim mjestima na Tajlandu koji nude plaćanje putem GoCrypto lokacija su prva online praonica i pub u zemlji. U praonici Washcoin Pro korisnici mogu platiti pranje sa svojih pametnih telefona pomoću bitcoina ili tokena putem GoCrypto aplikacije.

- Željeli bismo sve toplo pozdraviti u rastućoj obitelji GoCrypto i radujemo se proširenju mreže plaćanja GoCrypto 2021. godine, navela je tvrtka u postu.

Najava slijedi nakon krugova financiranja od četiri milijuna eura početkom 2021. godine.

U matičnoj zemlji više od 1.000 lokacija u Sloveniji Eligmina platforma prihvaća plaćanje kriptovalutama, uključujući kafiće, restorane, stomatološke ordinacije, frizerske salone i hotele, jer usvajanje kriptovaluta u zemlji brzo raste.

Među lokacijama koje prihvaćaju kriptovalute su glavni trgovci, poput supermarketa Tuš, najvećeg slovenskog prodavača elektroničkih proizvoda Big Bang, vodeni park Atlantis i Burger King Slovenija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik