Sonta: Imovina "Mladog borca" ponuđena u zakup

Celokupna imovina poljoprivrednog akcionarsko društvo "Mladi Borac" u stečaju, koja obuhvata 306 hektara kao celinu, više građevinskih objekata, kao i nekoliko desetina traktora i poljoprivrednih mašina ponuđena je u zakup, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Postupak će biti sproveden prikupljanjem pisanih ponuda, a ponuđeni zakup po hektaru ne može biti ispod 40.000 dinara, navodi se u oglasu. Njive i imovina se izdaju u paketu, na godinu dana, a ponude se dostavljaju do 18. oktobra, kada je zakazano i njihovo otvaranje.

Sonta: Imovina "Mladog borca" ponuđena u zakupCelokupna imovina poljoprivrednog akcionarsko društvo "Mladi Borac" u stečaju, koja obuhvata 306 hektara kao celinu, više građevinskih objekata, kao i nekoliko desetina traktora i poljoprivrednih mašina ponuđena je u zakup, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Postupak će biti sproveden prikupljanjem pisanih ponuda, a ponuđeni zakup po hektaru ne može biti ispod 40.000 dinara, navodi se u oglasu.

Njive i imovina se izdaju u paketu, na godinu dana, a ponude se dostavljaju do 18. oktobra, kada je zakazano i njihovo otvaranje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik