Stripe zaživio i u Sloveniji

Bez autora
Sep 10 2019

Svjetska platforma za plaćanja Stripe, jedna od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki na svijetu, od danas je službeno uspostavljena u Sloveniji. Platforma omogućuje internetskim tvrtkama da rastu, razvijaju svoj posao na globalnom nivou i primaju novac sa bilo kojeg mjesta u svijetu, navodi Stripe. Platforma procesira milijune dolara godišnje za milione poduzeća, uključujući start-up preduzeća i velike tvrtke poput Googlea, Amazona, Ubera i Shopifyja. Tvrtke Minimaa i Treo već koriste platformu Stripe u Sloveniji kako bi ponudile svoju robu i usluge kupcima širom svijeta. Slovenske tvrtke već danas mogu započeti primati plaćanja u više od 130 valuta za samo deset minuta.

Stripe zaživio i u SlovenijiSvjetska platforma za plaćanja Stripe, jedna od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki na svijetu, od danas je službeno uspostavljena u Sloveniji.

Platforma omogućuje internetskim tvrtkama da rastu, razvijaju svoj posao na globalnom nivou i primaju novac sa bilo kojeg mjesta u svijetu, navodi Stripe, prenosi Delo.

Platforma procesira milijune dolara godišnje za milione poduzeća, uključujući start-up preduzeća i velike tvrtke poput Googlea, Amazona, Ubera i Shopifyja. Tvrtke Minimaa i Treo već koriste platformu Stripe u Sloveniji kako bi ponudile svoju robu i usluge kupcima širom svijeta.

"Slovenske tvrtke već danas mogu započeti primati plaćanja u više od 130 valuta za samo deset minuta. Prvi put platforma Stripe ovim tvrtkama pruža pristup njihovoj globalnoj mreži plaćanja i zakladničkoj mreži. Poduzeća mogu koristiti platformu Stripe za prihvaćanje plaćanja kao i za upravljanje računovodstvom, fakturiranjem, isplatama trećim stranama i optimizirati mobilna plaćanja - sve s jedne centralizirane nadzorne ploče. Korisnici platforme Stripe također imaju pristup mobilnim novčanicima poput Apple Paya i Google Paya", kažu u Stripeu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik