Trasa autoputa kroz Semberiju bit će usvojena 27. kolovoza

Bez autora
Aug 22 2019

Skupština grada Bijeljina trebala bi 27. kolovoza usvojiti Postorni plan grada kojim je definirana i trasa budućeg autoputa kroz Semberiju, najavljeno je nakon današnjeg pripremnog sastanka u Gradskoj upravi. Predsjednik Skupštine grada Slaviša Marković rekao je novinarima da su krajem prošlog tjedna stigle potrebne suglasnosti resornog ministarstva na konačnu trasu za izgradnju autoputa od graničnog prijelaza ka Srbiji u Rači do Bijeljine. On je dodao da će autoput biti udaljen svega četiri kilometra od centra grada.

Trasa autoputa kroz Semberiju bit će usvojena 27. kolovozaSkupština grada Bijeljina trebala bi 27. kolovoza usvojiti Postorni plan grada kojim je definirana i trasa budućeg autoputa kroz Semberiju, najavljeno je nakon današnjeg pripremnog sastanka u Gradskoj upravi.

Predsjednik Skupštine grada Slaviša Marković rekao je novinarima da su krajem prošlog tjedna stigle potrebne suglasnosti resornog ministarstva na konačnu trasu za izgradnju autoputa od graničnog prijelaza ka Srbiji u Rači do Bijeljine.

On je dodao da će autoput biti udaljen svega četiri kilometra od centra grada, prenosi RTRS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik