U Medulinu otvorena 15 milijuna kuna vrijedna marina s 85 vezova

Bez autora
Jun 13 2019

Prvi jahtaši mogu uploviti u novu istarsku marinu - Puntica u Medulinu koja je jučer svečano otvorena. Riječ je o novoj marini u koju je uložila tvrtka Adriatic Yacht Charter d.o.o., jedna od vodećih charter kompanija u Hrvatskoj s flotom od preko 70 jedrilica, katamarana i motornih brodova smještenih u Medulinu, Puli, Kaštelima i Dubrovniku. Investicija je bila teška 15 milijuna kuna, a nova marina ima 85 vezova s priključcima struje i vode, recepcijom, parkingom, uređenim sanitarnim blokom, a nudi usluge dizalice, održavanja plovila, nautičkog servisa, servisa jedara i tendi, suhi vez, kao i usluge najma jedrilica i motornih čamaca. U budućnosti se u marini planira otvoriti restoran i kafić. Općina Medulin popratila je ovu privatnu investiciju uređenjem zelenih površina i asfaltiranjem pristupne ceste u vrijednosti 1,5 milijuna kuna.

U Medulinu otvorena 15 milijuna kuna vrijedna marina s 85 vezovaPrvi jahtaši mogu uploviti u novu istarsku marinu - Puntica u Medulinu koja je jučer svečano otvorena. Riječ je o novoj marini u koju je uložila tvrtka Adriatic Yacht Charter d.o.o., jedna od vodećih charter kompanija u Hrvatskoj s flotom od preko 70 jedrilica, katamarana i motornih brodova smještenih u Medulinu, Puli, Kaštelima i Dubrovniku.

Investicija je bila teška 15 milijuna kuna, a nova marina ima 85 vezova s priključcima struje i vode, recepcijom, parkingom, uređenim sanitarnim blokom, a nudi usluge dizalice, održavanja plovila, nautičkog servisa, servisa jedara i tendi, suhi vez, kao i usluge najma jedrilica i motornih čamaca. U budućnosti se u marini planira otvoriti restoran i kafić.

Općina Medulin popratila je ovu privatnu investiciju uređenjem zelenih površina i asfaltiranjem pristupne ceste u vrijednosti 1,5 milijuna kuna. Inače, koncesija za investiciju dobivena je još 2015. godine, a radovi su trajali od rujna 2017. pa sve do travnja 2019.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik