Uskoro početak radova na deonici Kuzmin–Rača

Bez autora
Aug 20 2019

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali razgovarao je sa ministarkom finansija Republike Srpske Zorom Vidović o važnim projektima koji bi trebalo da unaprede regionalnu povezanost. Mali je tom prilikom predstavio investicioni plan Srbije, a u fokusu razgovora bio je i početak radova na auto-putu koji bi trebalo da poveže Beograd i Sarajevo, odnosno na deonici Kuzmin–Rača sa srpske strane i deonici koja će povezati Doboj i Bijeljinu u Republici Srpskoj. Radovi na deonici Kuzmin–Rača trebalo bi da počnu krajem avgusta, a trajaće približno dve godine. U toku je i izrada dokumentacije za deonicu Požega–Kotroman, što je drugi deo veze sa Bosnom i Hercegovinom.

Uskoro početak radova na deonici Kuzmin–RačaMinistar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali razgovarao je danas sa ministarkom finansija Republike Srpske Zorom Vidović o važnim projektima koji bi trebalo da unaprede regionalnu povezanost.

Mali je tom prilikom predstavio investicioni plan Srbije, a u fokusu razgovora bio je i početak radova na auto-putu koji bi trebalo da poveže Beograd i Sarajevo, odnosno na deonici Kuzmin–Rača sa srpske strane i deonici koja će povezati Doboj i Bijeljinu u Republici Srpskoj.

Radovi na deonici Kuzmin–Rača trebalo bi da počnu krajem avgusta, a trajaće približno dve godine. U toku je i izrada dokumentacije za deonicu Požega–Kotroman, što je drugi deo veze sa Bosnom i Hercegovinom.

Vidović je, izražavajući zahvalnost na podršci, istakla da se nada da će i ubuduće saradnja biti na visokom nivou.

Ona je uručila ministru Malom Zmijski vez, koji se našao na listi svetske baštine Uneska, dok je on svojoj gošći uručio repliku carskog dinara Stefana Dušana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik