Centar za edukaciju i stručno obrazovanje PKS organizuje seminare za privrednike i preduzetnike

Bez autora
Apr 15 2010

Centar za edukaciju i stručno obrazovanje Privredne komore Srbije organizovaće tokom godine 40 seminara u gradovima Srbije. Tako će privrednici i preduzetnici širom Srbije imati prilike da saznaju mnogo više o zahtevima i direktivama EU u oblasti standardizacije i akreditacije kako bi njihova proizvodnja i njihovi proizvodi ispunjavali evropske norme o kvalitetu i tako povećali konkurentnost. Prvi seminari već su održani u Kruševcu, Novom Sadu, Pančevu, Zrenjaninu, Kragujevcu i drugim regionalinim komorama. Tokom maja seminarske teme odnosiće se na direktive EU vezane za standardizaciju. Prema planu Centra za edukaciju i stručno obrazovanje 25 seminara imaće teme koje se odnose na akreditaciju, a 15 iz oblasti standardizacije.

Centar za edukaciju i stručno obrazovanje Privredne komore Srbije organizovaće tokom godine 40 seminara u gradovima Srbije.

Tako će privrednici i preduzetnici širom Srbije imati prilike da saznaju mnogo više o zahtevima i direktivama EU u oblasti standardizacije i akreditacije kako bi njihova proizvodnja i njihovi proizvodi ispunjavali evropske norme o kvalitetu i tako povećali konkurentnost.

Prvi seminari već su održani u Kruševcu, Novom Sadu, Pančevu, Zrenjaninu, Kragujevcu i drugim regionalinim komorama.

Tokom maja seminarske teme odnosiće se na direktive EU vezane za standardizaciju. Prema planu Centra za edukaciju i stručno obrazovanje 25 seminara imaće teme koje se odnose na akreditaciju, a 15 iz oblasti standardizacije.
 
Informacija o mestu održavanja seminara i temama kojima će se baviti nalazi se na baneru Portala PKS “Tehnička pomoć u oblasti infrastrukture kvaliteta”, a sve informacije  mogu se dobiti i Centru za edukaciju i stručno obrazovanje na telefon 3300-949; 3300-946 ili e:mail edukacija@pks.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik