Dm najpoželjniji poslodavac

Bez autora
Mar 16 2010

Prema istraživanju Poslodavci prvog izbora 2010. dm-drogerie markt proglašen je najpoželjnijim poslodavac u ovoj godini, sa osvojenih 7.6% glasova. Na drugom mjestu je T-HT Grupa (6.6%), a slijede ju Agrokor (4.3%) i Vipnet (3,4%). Po prvi puta u prvih deset najpoželjnijih tvrtki ove je godine ušla Atlantic Grupa koja je zauzela 10. mjesto. Tvrtke koje su najviše porasle u očima ispitanika su Lidl koji se nalazi na 18. mjestu, Končar koji se popeo na 20. mjesto te Hrvatska narodna banka (HNB) na 16. mjestu. Presudan faktor za izbor najposlodavca su bili visina plaća i ostale materijalne beneficije. Istraživanje je proveo portal MojPosao tijekom veljače na uzorku više od 2.000 ispitanika.

Dm najpoželjniji poslodavacPrema istraživanju Poslodavci prvog izbora 2010. dm-drogerie markt proglašen je najpoželjnijim poslodavac u ovoj godini, sa osvojenih 7.6% glasova.

Na drugom mjestu je T-HT Grupa (6.6%), a slijede ju Agrokor (4.3%) i Vipnet (3,4%).

Po prvi puta u prvih deset najpoželjnijih tvrtki ove je godine ušla Atlantic Grupa koja je zauzela 10. mjesto.

Tvrtke koje su najviše porasle u očima ispitanika su Lidl koji se nalazi na 18. mjestu, Končar koji se popeo na 20. mjesto te Hrvatska narodna banka (HNB) na 16. mjestu.

Presudan faktor za izbor najposlodavca su bili visina plaća i ostale materijalne beneficije.

Istraživanje je proveo portal MojPosao tijekom veljače na uzorku više od 2.000 ispitanika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik