Dodeljena nagrada “Uspešni mladi preduzetnik Beograda 2012”

Bez autora
Apr 03 2012

Danas je u Starom dvoru dodeljena nagrada “Uspešni mladi preduzetnik Beograda 2012”. Na konkurs su se prijavila 23 mlada preduzetnika, od kojih je izabrano osam. Oni su imali priliku da u Privrednoj banci Beograda predstave svoje kompanije i posao kojim se bave.Treću nagradu, laptop i multifunkcionalni printer, dobila je Sonja Konjović, vlasnica samostalne zanatske radnje “Ninia”, drugu nagradu i paket treninga za profesionalno usavršavanje, dobio je Dušan Uzelac, osnivač kompanije “Dubes”, a automobil peugeot 107, odnosno prvu nagradu, dobio je Petar Bugarski, osnivač kompanije “Fud&Soul”.

Dodeljena nagrada “Uspešni mladi preduzetnik Beograda 2012”Danas je u Starom dvoru dodeljena nagrada “Uspešni mladi preduzetnik Beograda 2012”.

Na konkurs su se prijavila 23 mlada preduzetnika, od kojih je izabrano osam. Oni su imali priliku da u Privrednoj banci Beograda predstave svoje kompanije i posao kojim se bave.

Treću nagradu, laptop i multifunkcionalni printer, dobila je Sonja Konjović, vlasnica samostalne zanatske radnje “Ninia”, drugu nagradu i paket treninga za profesionalno usavršavanje, dobio je Dušan Uzelac, osnivač kompanije “Dubes”, a automobil peugeot 107, odnosno prvu nagradu, dobio je Petar Bugarski, osnivač kompanije “Fud&Soul”. Ova kompanija se bavi gajenjem i distribucijom začinskog bilja i salata, kao i razvojem i projektovanjem objekata za plasteničku proizvodnju.

Grad Beograd – Sekretarijat za privredu i ove godine je podržao “Izbor uspešnog mladog preduzetnika Beograda”, manifestaciju koja se realizuje u saradnji sa Privrednom bankom Beograda i Regionalnim centrom za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva Beograd.

Grad Beograd već nekoliko godina unazad pomaže onima koji imaju hrabrost da pokrenu svoje poslove. Tako je pre tri godine, kada je počinjala ekonomska kriza, platio prvu ratu start-ap kredita preduzetnicima iz Beograda, a zajedno sa bankom Inteza, uz kamatu od 3,5 posto, plasirano je 350 miliona dinara za mala i srednja preduzeća.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik