Drugi rođendan magazina Karijera

Bez autora
Feb 02 2012

Magazin Karijera slavi svoj drugi rođendan. Počeli smo u decembru 2009. godine sa idejom da kandidatima i poslodavcima, kao i svima onima koji imaju interesovanja za oblast ljudskih resursa, pomognemo da unaprede svoja znanja kroz praktične primere iz prakse, case study analize i savete vodećih eksperata iz ove oblasti.Već prve godine Karijera je zabeležila zavidne rezultate. Svojim edukativnim, motivacionim, informativnim i zanimljivim sadržajima privukla je pažnju mnogih i zadobila njihove simpatije.

Drugi rođendan magazina KarijeraMagazin Karijera slavi svoj drugi rođendan.

Počeli smo u decembru 2009. godine sa idejom da kandidatima i poslodavcima, kao i svima onima koji imaju interesovanja za oblast ljudskih resursa, pomognemo da unaprede svoja znanja kroz praktične primere iz prakse, case study analize i savete vodećih eksperata iz ove oblasti.

Već prve godine Karijera je zabeležila zavidne rezultate. Svojim edukativnim, motivacionim, informativnim i zanimljivim sadržajima privukla je pažnju mnogih i zadobila njihove simpatije. Stizala su nam pisma podrške, brojne pohvale, ali i sugestije i ideje u pogledu inoviranja sadržaja. Mi smo nastojali da iz broja u broj radimo na ispunjavanju vaših želja - da obogatimo sadržaj novim rubrikama, osvežimo dizajn, povećamo broj raspoloživih stranica... Nadamo se da smo u prethodne dve godine ispunili sva vaša očekivanja i da smo iz meseca u mesec bili sve bolji.

Naša osnovna ideja bila je da ovaj časopis postane glavni priručnik u pronalaženju posla i građenju uspešne karijere. I u tome smo svakako uspeli, sudeći po vašim komentarima. Kako je jedna čitateljka rekla “ovo je priručnik za PUT DO USPEHA”.

A kako je izgledao put do uspeha samog časopisa? Ovim specijalnim izdanjem i retrospektivom svih brojeva magazina Karijera predstavljamo naš put do uspeha i podsećamo vas kako je bilo u prethodne dve godine. Krenimo zajedno na proputovanje...
 
Magazin Karijera - Flash verzija
Magazin Karijera - PDF - Ekranska rezolucija
Magazin Karijera - PDF - Visoka rezolucija

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik