Izbor najbolje preduzetnice godine

Bez autora
Apr 02 2012

Opportunity banka po treći put za redom raspisaće konkurs za izbor najbolje preduzetnice godine. Ovogodišnji konkurs za izbor najbolje preduzetnice realizuje se pod nazivom "Žena za 10". Konkurs je namenjen ženama, vlasnicama malih ili srednjih preduzeća, samostalnim preduzetnicama i ženama nosiocima registrovanog poljoprivrednog gazdinstva.Osnovni motivi Opportunity banke da istraje u ovom projektu su podrška ženama u preduzetništvu i samozapošljavanju, promocija uspešnih modela ženskog preduzetništva i upoznavanje šire javnosti sa značajem ženskog preduzetništva.

Izbor najbolje preduzetnice godineOpportunity banka po treći put za redom raspisaće konkurs za izbor najbolje preduzetnice godine.

Ovogodišnji konkurs za izbor najbolje preduzetnice realizuje se pod nazivom "Žena za 10".

Konkurs je namenjen ženama, vlasnicama malih ili srednjih preduzeća, samostalnim preduzetnicama i ženama nosiocima registrovanog poljoprivrednog gazdinstva.

Osnovni motivi Opportunity banke da istraje u ovom projektu su podrška ženama u preduzetništvu i samozapošljavanju, promocija uspešnih modela ženskog preduzetništva i upoznavanje šire javnosti sa značajem ženskog preduzetništva.

Konkurs će biti otvoren do 15. maja.

Izbor "Preduzetnice godine" planiran je za početak juna, kada će pobednici konkursa biti uručena nagrada Opportunity banke u vrednosti od 500.000 dinara.

Više detalja o konkursu izneće, pored predstavnika Opportunity banke i prethodne dobitnice ovog priznanja, i predstavnici EBRD Business Advisory Services Serbia i predstavnici Nacionalne agencije za regionalni razvoj na konferenciji za novinare, koja je zakazana za 5. april u beogradskom Medija Centru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik