Izbor uspešnog mladog preduzetnika Beograda 2012.

Bez autora
Mar 08 2012

Na konkurs za izbor uspešnog mladog preduzetnika Beograda 2012. godine u propisanom roku stigle su 23 prijave mladih preduzetnika iz različitih oblasti privređivanja. Regionalni centar za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva “Beograd”, koji uz podršku grada Beograda i ove godine realizuje projekat “Izbor uspešnog mladog preduzetnika Beograda 2012”, sada proverava ispunjenost formalnih uslova, posle čega će stručni žiri napraviti uži izbor od desetak kandidata.Oni će imati priliku da lično predstave svoje poslovne rezultate, planove i pristup preduzetništvu na jednodnevnoj manifestaciji koja će se održati u Privrednoj banci “Beograd AD”.

Izbor uspešnog mladog preduzetnika Beograda 2012.Na konkurs za izbor uspešnog mladog preduzetnika Beograda 2012. godine u propisanom roku stigle su 23 prijave mladih preduzetnika iz različitih oblasti privređivanja.

Regionalni centar za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva “Beograd”, koji uz podršku grada Beograda i ove godine realizuje projekat “Izbor uspešnog mladog preduzetnika Beograda 2012”, sada proverava ispunjenost formalnih uslova, posle čega će stručni žiri napraviti uži izbor od desetak kandidata. Oni će imati priliku da lično predstave svoje poslovne rezultate, planove i pristup preduzetništvu na jednodnevnoj manifestaciji koja će se održati u Privrednoj banci “Beograd AD”.

Jedna od podsticajnih mera koje grad Beograd preduzima jeste i akcija proglašenja najuspešnijeg mladog preduzetnika. Cilj projekta jeste da podrži i promoviše preduzetništvo među mladima u Beogradu.

Preduzetnici koji su u prethodne dve godine u okviru ovog projekta dobili stimulacije nastavili su uspešno da rade, bez obzira na ekonomske teškoće, pa iz toga proizilazi i činjenica da ovakve akcije pozitivno utiču na razvoj preduzetništva. Marketinška podrška omogućila je mladim preduzetnicima da se stručno usavršavaju i dobiju druga priznanja. Očekuje se da će i ove godine nagrada najboljem preduzetniku da omogući da bude još bolji i uspešniji u poslovanju.

Proglašenje pobednika i uručenje vrednih nagrada za tri najbolja učesnika obaviće se 2. aprila 2012. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik