Konkurs za izbor najbolje preduzetnice u Srbiji

Bez autora
Apr 06 2010

Sve vlasnice malih preduzeća i preduzetničkih radnji i žene nosioci registrovanog poljoprivrednog gazdinstva zainteresovane za učešće na konkursu za izbor najbolje preduzetnice mogu da se prijave do 15. aprila i osvoje nagradu robnog karaktera u vrednosti od po 5.000 evra. Konkurs je raspisala "Oportjuniti banka", uz podršku Ministarstva za rad i socijalnu politiku i Nacionalne agencije za regionalni razvoj, sa ciljem stvaranja pogodnog okruženja za razvoj ženskog preduzetništva i podsticanja osnivanja novih firmi u vlasništvu žena. Taj konkurs biće raspisan u dve kategorije, i to "Žena za sva vremena" za vlasnice malih preduzeća (do 50 zaposlenih) i vlasnice preduzetničkih radnji (do 10 zaposlenih) i "Gazdarica" za žene nosioce registrovanog poljoprivrednog gazdinstva. Pobednice će dobiti robne nagrade u pomenutoj vrednosti i to u vidu opreme, sirovine, repromaterijala, ili sličnu investiciju čiji je cilj unapređenje poslovanja biznisa, odnosno gazdinstva.

Konkurs za izbor najbolje preduzetnice u SrbijiSve vlasnice malih preduzeća i preduzetničkih radnji i žene nosioci registrovanog poljoprivrednog gazdinstva zainteresovane za učešće na konkursu za izbor najbolje preduzetnice mogu da se prijave do 15. aprila i osvoje nagradu robnog karaktera u vrednosti od po 5.000 evra.

Konkurs je raspisala "Oportjuniti banka", uz podršku Ministarstva za rad i socijalnu politiku i Nacionalne agencije za regionalni razvoj, sa ciljem stvaranja pogodnog okruženja za razvoj ženskog preduzetništva i podsticanja osnivanja novih firmi u vlasništvu žena.

Taj konkurs biće raspisan u dve kategorije, i to "Žena za sva vremena" za vlasnice malih preduzeća (do 50 zaposlenih) i vlasnice preduzetničkih radnji (do 10 zaposlenih) i "Gazdarica" za žene nosioce registrovanog poljoprivrednog gazdinstva.

Pobednice će dobiti robne nagrade u pomenutoj vrednosti i to u vidu opreme, sirovine, repromaterijala, ili sličnu investiciju čiji je cilj unapređenje poslovanja biznisa, odnosno gazdinstva.

Pravo na učešće u konkursu imaju državljanke Srbije sa stalnim boravkom u zemlji, a kriterijumi za izbor najbolje preduzetnice biće uspešnost koja se potvrđuje finasijskim dokumentima i inovativnost, odnosno primena savremenih poslovnih ili poljoprivrednih rešenja.

Kriterijumi će biti i društvena odgovornost prilikom zapošljavanja i organizacije rada i opis investicije za razvoj posla u koji bi nagrada bila uložena. Proglašenje dobitnica i uručivanje nagrada biće održano u maju ove godine.

Preduzetnice se na konkurs mogu prijaviti slanjem molbe u pisanom obliku na email adresu konkurs@obs.rs sa naznakom "Za konkurs - Žena za sva vremena", odnosno "Za konkurs - Gazdarica".

Prijava se može poslati i poštom na adresu "Oportjuniti" banka Novi Sad (za marketing odeljenje), Bulevar oslobođenja 2a, 21000 Novi Sad.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik