Konkurs za mlade preduzetnike i preduzetnice

Bez autora
May 04 2010

Smart Kolektiv i Forum poslovnih lidera Srbije poziva mlade preduzetnike i preduzetnice sa teritorije Grada Beograda i Opštine Paraćin da se prijave za šestomesečnu podršku iskusnih menadžera – biznis mentora. Osnovni cilj ovog konkursa je pružanje pomoći u razvoju poslovnih aktivnosti i preduzetničkih veština. Cilj ovog programa je da se doprinese već postojećim oblicima podrške razvoju preduzetništva u Srbiji i da se ustanovi inovativna praksa koja će inspirisati i ostale kompanije da se uključe i podrže mlade ljude u njihovim preduzetničkim počecima. U program su uključene kompanije Holcim, Državna lutrija Srbije, Droga Kolinska, KPMG, Coca-Cola Hellenic, PricewaterhouseCoopers i VIP mobile. Na konkurs mogu da se prijave mladi preduzetnici i preduzetnice do 30 godina starosti koji imaju registrovano preduzeće u Agenciji za privredne registre od 1. januara 2009. godine i kasnije i koji su otpočeli sopstveni biznis uz pomoć sredstava Fonda za razvoj Republike Srbije na teritoriji Grada Beograda ili Opštine Paraćin...

Konkurs za mlade preduzetnike i preduzetniceSmart Kolektiv i Forum poslovnih lidera Srbije poziva mlade preduzetnike i preduzetnice sa teritorije Grada Beograda i Opštine Paraćin da se prijave za šestomesečnu podršku iskusnih menadžera – biznis mentora.

Osnovni cilj ovog konkursa je pružanje pomoći u razvoju poslovnih aktivnosti i preduzetničkih veština. Cilj ovog programa je da se doprinese već postojećim oblicima podrške razvoju preduzetništva u Srbiji i da se ustanovi inovativna praksa koja će inspirisati i ostale kompanije da se uključe i podrže mlade ljude u njihovim preduzetničkim počecima.

U program su uključene kompanije Holcim, Državna lutrija Srbije, Droga Kolinska, KPMG, Coca-Cola Hellenic, PricewaterhouseCoopers i VIP mobile. Na konkurs mogu da se prijave mladi preduzetnici i preduzetnice do 30 godina starosti koji imaju registrovano preduzeće u Agenciji za privredne registre od 1. januara 2009. godine i kasnije i koji su otpočeli sopstveni biznis uz pomoć sredstava Fonda za razvoj Republike Srbije na teritoriji Grada Beograda ili Opštine Paraćin.

Konkurs je otvoren do 15. maja 2010. godine.

Detaljnije informacije o konkursu, prijavi i potrebnoj dokumentaciji možete pogledati ovde.

Forum poslovnih lidera je prva mreža društveno odgovornih kompanija u Srbiji koja pruža dugoročnu podršku razvoju preduzetništva u Srbiji Forum je pokrenuo program Biznis mentorstva za mlade preduzetnike. Program je namenjen mladima do 30 godina starosti koji su tokom 2009. uz pomoć sredstava Fonda za razvoj Republike Srbije obezbedili finansijska sredstva za otpočinjanje sopstvenog biznisa, a kojima je potrebna podrška, odnosno pomoć u vođenju biznisa od strane iskusnih menadžera.

Program se realizuje uz finansijku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije u okviru projekta Preduzminešto! Smart Kolektiva, kao i uz podršku Nacionalne agencije za regionalni razvoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik