Neoplanta - poslodavac meseca

Bez autora
May 11 2012

U aprilskom izdanju magazina Karijera, još jedna kompanija se pridružila klubu najboljih poslodavaca. Tako je novosadska Neoplanta, proglašena poslodavcem meseca marta 2012. godine. Neoplanta je jedan od najstarijih brendova u Srbiji sa tradicijom dugom 126 godina. Od davne 1885. godine do danas, Neoplanta je očuvala tradicionalnu preradu mesa, visok kvalitet i strogu zdravstvenu ispravnost i bezbednost svojih proizvoda.Od oktobra 2007. godine Neoplanta ulazi u sastav kompanije Nelt, vodeće distributerske kuće i provajdera logističkih usluga na teritoriji Južnog Balkana.

Objavljen novi broj magazina KarijeraU aprilskom izdanju magazina Karijera, još jedna kompanija se pridružila klubu najboljih poslodavaca. Tako je novosadska Neoplanta, proglašena poslodavcem meseca marta 2012. godine.

Neoplanta je jedan od najstarijih brendova u Srbiji sa tradicijom dugom 126 godina. Od davne 1885. godine do danas, Neoplanta je očuvala tradicionalnu preradu mesa, visok kvalitet i strogu zdravstvenu ispravnost i bezbednost svojih proizvoda.

Od oktobra 2007. godine Neoplanta ulazi u sastav kompanije Nelt, vodeće distributerske kuće i provajdera logističkih usluga na teritoriji Južnog Balkana. Za Neoplantu, to je značilo početak nove faze razvoja, poslovanja i modernizacije. Sa svojom dugom tradicijom i kvalitetom proizvoda, a u sinergiji sa znanjem i energijom Nelta, Neoplanta je sve bliža cilju da postane apsolutni regionalni lider u mesnoj industriji.

U kompaniji Neoplanta radi blizu 700 ljudi koji svakodnevno sa sobom nose znanje, volju i optimizam. Zapošljavamo iskusne stručnjake ali i mlade i vredne ljude, spremne na stalno usavršavanje i unapređivanje znanja i veština. Od svojih zaposlenih očekujemo inicijativu i kreativnost uz visok nivo profesionalnosti i odgovornosti.
 
Kompletnu prezentaciju kompanije Neoplanta kao poslodavca meseca, možete pogledati u najnovijem izdanju magazina Karijera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik