Novo povezivanje preduzeća iz RS sa privrednicima u Austriji, u toku prijave

Bez autora
Feb 21 2024

WIFI International (odjeljenje Privredne komore) iz Beča u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Austriji, Inovacionim centrom Banja Luka, Investiciono-razvojnom bankom Republike Srpske i Razvojnom agencijom Republike Srpske objavljuje poziv za sva zainteresovana preduzeća da se prijave na projekat povezivanja preduzeća iz Republike Srpske sa privrednicima u Austriji.

Poslovno povezivanje je namjenjeno rukovodstvu i predstavnicima preduzeća koja su zainteresovana za uspostavljanje poslovne saradnje sa preduzećima iz Austrije, a koja imaju interes sklapanja partnerskog odnosa i saradnje u sljedećim oblastima: izvoz, uvoz, zastupništvo, zajedničko ulaganje, itd.

Projekat povezivanja biće organizovan u Banja Luci i u Beču, Austriji, u dvije faze:

Faza I

Pripremna obuka odabranih preduzeća iz Republike Srpske koja se sastoji od modula:

Modul 1. Obuka iz oblasti "Međunarodni – brend marketing, strateško planiranje i upravljanje rizicima". Modul se održava u Banjoj Luci od 26. do 28.03.2024 uživo u prostorijama ICBL, Dr. Mladena Stojanovića 4.

Modul 2. Obuka iz oblasti "Poslovne komunikacija i pregovaranje u kontekstu međunarodne saradnje". Modul se održava u "online" formatu u periodu od 02. do 04.04.2024.

Završni test

Po završetku programa (poslije Modula) provešće se kratka provjera znanja u cilju dobijanja WIFI sertifikata, koji ima karakter javne isprave i važnost u cijeloj EU. Završni test je predviđen online, 04.04.2024.

Cilj obuke je da se polaznicima prenesu znanja koja mogu doprinijeti efikasnijem nastupu prema preduzećima u Austriji.

Faza II

Polaznici koji uspješno prođu obuku dobiće mogućnost da učestvuju na organizovanom studijskom putovanju u Austriju u periodu od 27. do 30.05.2024. tokom kog će Privredna komora Austrije u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Austriji organizovati poslovne susrete za sve učesnike programa.

Krajnji rok za prijavu na program je 8. mart 2024. godine, prenosi eKapija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik