Predloženo produženje roka za preregistraciju

Bez autora
Dec 19 2011

Izmenama Zakona o privrednim društvima predviđeno je produženje roka za preregistraciju privrednih društava po novom zakonu do kraja avgusta 2012. godine. Predloženo da se prijave za preregistraciju podnose do 15. jula 2012. Postojećim rešenjem bilo je predviđeno da se 1. februara 2012. uđe u postupak preregistracije i da se završi do kraja aprila 2012.Svi oni koji su spremni da od februara uđu u registraciju to će moći da učine u skladu sa novim zakonom. Nova rešenja su predložena jer su privrednici izrazili bojazan da će prvobitno predviđeni vremenski period za preregistraciju smanjiti efikasnost rada i izazvati troškove.

Predloženo produženje roka za preregistracijuPotpredsednica Vlade Srbije Verica Kalanović rekla je u petak da je izmenama Zakona o privrednim društvima predviđeno produženje roka za preregistraciju privrednih društava po novom zakonu do kraja avgusta 2012. godine.

Obrazlažući predložene izmene zakona u Skupštini Srbije, Verica Kalanović je navela da je predloženo da se prijave za preregistraciju podnose do 15. jula 2012.

Prema njenim rečima, postojećim rešenjem bilo je predviđeno da se 1. februara 2012. uđe u postupak preregistracije i da se završi do kraja aprila 2012.

Potpredsednica Vlade je navela da će svi oni koji su spremni da od februara udju u registraciju to moći da učine u skladu sa novim zakonom.

Verica Kalanović je kazala da su nova rešenja predložena jer su privrednici izrazili bojazan da će prvobitno predviđeni vremenski period za preregistraciju smanjiti efikasnost rada i izazvati troškove.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik