ProCredit banka servis preduzetnicima

Bez autora
Apr 09 2010

ProCredit banka otvorila je u četvrtak u Mostaru Biznis centar u kojem će preduzetnici imati pristup bankarskim uslugama prilagođenim njihovim potrebama. Privrednici će sa zaposlenima u ProCredit banci moći razmijeniti mišljenja o svojim budućim planovima, te dobiti potrebne bankarske savjete. Evidentno je da su ekonomski i finansijski teška vremena u BiH. U ovakvoj situaciji banke obično više oklijevaju da preuzmu rizike, a kompanijama je teže da dobiju potrebnu finansijsku podršku. Zato nakon Tuzle otvaramo Biznis centar i u Mostaru.

ProCredit banka servis preduzetnicimaProCredit banka otvorila je u četvrtak u Mostaru Biznis centar u kojem će preduzetnici imati pristup bankarskim uslugama prilagođenim njihovim potrebama.

Privrednici će sa zaposlenima u ProCredit banci moći razmijeniti mišljenja o svojim budućim planovima, te dobiti potrebne bankarske savjete.

"Evidentno je da su ekonomski i finansijski teška vremena u BiH. U ovakvoj situaciji banke obično više oklijevaju da preuzmu rizike, a kompanijama je teže da dobiju potrebnu finansijsku podršku. Zato nakon Tuzle otvaramo Biznis centar i u Mostaru", rekao je direktor ProCredit banke Frider Verman.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik